Ga naar de inhoud

BOEK UW PERSOONLIJKE
DEMONSTRATIE.

Ontdek de vele voordelen en hoe u tijd kan besparen.

Demo aanvragen

placeholder

Stofzuigen en dweilen in één beweging

De grenzen van het schoonmaken doorbroken. Halveer uw poetstijd door te stofzuigen en dweilen in één beweging. Wij tonen u graag tijdens een leerrijke demonstratie hoe u vaarwel kan zeggen tegen uw dweil en emmer!

Eersteklas reinigen in de helft van de tijd

De Kobold producten zijn compact, zeer wendbaar en extreem krachtig, de ideale aanvulling voor uw huishouden, waardoor het leven eenvoudiger en schoner wordt. Grijp uw kans en ontdek waarom het thuisreinigingssysteem van Kobold van hoge kwaliteit is en dergelijke slimme voordelen biedt, in het comfort van uw eigen huis.

placeholder

Maak het leven makkelijker

Boek uw persoonlijke demonstratie bij u thuis en ontdek onze producten die al meer dan 130 jaar indruk maken op miljoenen gezinnen. Dit dankzij hun superieure, innovatieve technologie en een legendarisch lang leven.

 

 

Hulp nodig welke stofzuiger het beste bij u past?

  • De Kobold VK200 is het ultieme thuiszorgsysteem.
    Het combineert de nieuwste innovatieve reinigingstechnologie met een groot aantal gemakkelijk te gebruiken reinigingshulpstukken en kan bijna elk oppervlak in uw huis aan. Of u nu uw tapijten diep moet reinigen, uw harde vloeren nieuw leven moet inblazen of gewoon een stofzuiger wilt die alles aankan, de Kobold VK200 levert de beste reiniging op elk oppervlak, elke keer weer. Ons vriendelijke Kobold verkoopsteam staat voor u klaar om voor u de juiste configuratie te vinden.